Europa ‘ s 5 beste festival

Hoe dan ook, de elektronische, metal, hip-hop of de muziek van de wereld is uw favoriet, deze lijst is zeker iets voor iedereen. Als je droomt van het ontwaken van het leven in de jaren 1970 Glastonbury prestaties hoofden, en u weet precies welk festival was geboren in een pub, een bar, of, dat is een groot festival, hij scheurde in 2014 – in een rij hoe dan ook, in de tweede plaats – de beste Europese Festival Award-fee, nou, dan, gefeliciteerd, het is een echt festival, je bent een pro die deze lijst is niet het redden van een nieuwe.

De anderen, echter, het is de moeite waard het browsen door middel van hen

De anderen, echter, het is de moeite waard het browsen door middel van henvooral wanneer ze willen om uit te vinden wat interessante details over de games, die elk jaar in juni-juli-augustus verbijsteren Europa . Waar een 25-minuten lopen van tickets – Glastonbury

Wanneer: juni van elk jaar in het laatste weekend (5 dagen)
Waar: Pil-A-Thons, Somerset, Groot-Brittannië
Wat: All-muziek festival

Wie zou geloven dat wanneer in 1970, een zekere Michael eavy zijn minst hun eigen boerderij (!) gelanceerd op het Glastonbury festival – pil de naam, de pass lassen alleen een pond zijn gemeld. En de ticket-pakket en een gratis glas melk.

Goed, de tijden zijn veranderd. Hij is een belangrijk festival vermelding sindsdien, 220 pond, en vrij van melk. De Worthy Farm bezoeker van het festival operators hebben het geld nu, in ruil voor artiesten als Lou Reed, Johnny Cash, Stevie Wonder, Beyonce, Lady Gaga, of Joe Cocker. Maar een paar namen te vermelden, onder degenen, die in de afgelopen jaren draaide rond het Glastonbury. Vraag me af of het 2015 festival afgelopen najaar in 25 minuten van 135 duizend tickets?

Demonstratie van studenten van groot festival – Uitgang

Wanneer: elk jaar in juli, de tweede donderdag (4 dagen)
Waar: Novi Sad, Petrovaradin kasteel Servië
Wat: All-muziek festival

De nu multi-award-winnende, servische muziek festival voor de eerste keer in 2000, werd gehouden in het Petrovaradin kasteel. Een anti-regerings demonstratie van studenten in het hoofd music festival worden wat het is geweest het hele jaar. Van het bestaan, uit 60 landen meer dan 2 miljoen mensen zijn ondergebracht en worden gedeeld met de CNN en de New York Times.

Neverland (Antwerpen-zuid, Brussel-noord – Antwerpen

Wanneer: juli vorig weekend (3 dagen)
Waar: Boom, België
Wat: EDM – elektronische dance muziek

De wereld is misschien wel het grootste festival voor elektronische muziek in 2005 werd voor het eerst gehouden, optredens zoals Duwen, Armin van Buuren of Technoboy. De multi-award-winnende festival is inmiddels gevuld tiende verjaardag, dit keer van de laatste twee weekenden zult u blij zijn, de elektronische muziek fan.

De bar naast een geboren Wacken Open Air

Wanneer: 30 Juli. – 2 augustus. (3 dagen)
Waar: Wacken, Sleeswijk-Holstein, Duitsland
Wat: Rock-metal

De Tomorrowland elektronische muziek fans, de Wacken Open Air metal gezichten. Thomas Jensen en Holger Hübner genoemd voor een vriend een biertje na. Eerste, in 1990, werd georganiseerd en voor een lange tijd heel klein festival, en dan in 1998 kwam de doorbraak: sindsdien, 3 buitenpodium en een tent te wachten op de heavy metal scene van de belangrijkste kunstenaars van de 70 duizend toeschouwers.

Een week van de vrijheid op het eiland van een Eiland

Wanneer: Augustus 10-17. (7 dagen)
Waar: Boedapest, Scheepswerf eiland
Wat: All-muziek festival

Wist u dat de hongaarse festival in 2014, in een rij, de tweede keer dat hij geript naar de beste grote europese festival in de European Festival Awards? En ik naar het Eiland dit jaar uw portemonnee hoeft te nemen? De Telekom mobile wallet-service dankzij dit jaar zal de telefoon meer dan genoeg te maken van elk feest een plek op Robbie Williams, Avicii, of de Gogol Bordello concert repertoire.

feiten over pop-rock muziek

feiten over pop-rock muziekChris Daughtry drie keer blij dat maandag voor de American Music Awards 35. awards gala in Los Angeles. Hij heeft het beste album award en kreeg ook de beste nieuwe artiest en beste porno acteur-plaats trofee. Ook drie keer winnaar was Carrie Underwood, de country music jonge ster. Justin Timberlake is het begin van de maand de europese teleurstelling van de nota zijn de pop-rock-categorie voor beste mannelijke artiest van de prijs, en de beste rhythm and blues album voor de erkenning die hij verdiende. De kosten zijn een echte ster parade in het kader verstrekt via de nieuwe Nokia theater.

De Nickelback is de beste band prijs. Het ritme en de blues ook in de categorie mannen, Akon, de vrouwen, de prachtige barbados geboren Rihanna is de front runner. De rap beste mannelijke artiest T. I. en zijn in de categorie beste album. De country artiesten in de competitie, de veteranen kwestie van Tim McGraw gekozen als het jaar van de zanger van Carrie Underwood het jaar, zanger van de vrouw, de uitslag van de stemming was, maakte hij het beste album van dit genre. De Rascal flatts-is het land de beste band.

International artist award, uit Beyonce, de latino categorie Jennifer Lopez zegevierde. De betaling denken van de alternatieve rock van de beste prestaties van de band Linkin Park. Een totaal van twintig categorie award, en de eerste prijs online stemmen werd beschouwd als de beste. Gastheer van het evenement – zoals reeds voor jaar – Jimmy Kimmel bekende tv-persoonlijkheid was, het gala, de ABC televisie-uitzending. De awards show was, onder meer, Fergie, Celine Dion, Daughtry, Duran, Duran band, Avril Lavigne, Mary J. Blige, Rihanna en Maroon 5-band.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *