Deze plaatsen zijn een gratis festival waar we kunnen spelen in Europa

Een langere buitenlandse vakantie tijdens grondig uitgemergelde de portemonnee, het is wat het is. De accommodatie, de reis, de maaltijden die we niet kunnen opslaan, en in de meeste europese landen, meer dure leven dan thuis. En als we op vakantie bent, hoe meer ervaring, we willen om te roken, en om dat te doen – als je gelooft, als je niet – je hoeft niet altijd geld nodig. Gratis europese festivals, programma ‘ s om uit te kiezen, we

Caribische sfeer in Londen

Caribische sfeer in LondenGelukkig, de meest europese stad van de grote gratis programma ‘s die staan te wachten voor ons, die zelfs niet een beetje om de ervaring van diversiteit en intensiteit in het betalen van hun collega’ s. Hieronder zijn een aantal van de gratis festivals, optochten, programma-serie bespreken we die iedereen kan vinden hun wil van smaak en de bestemming van de rechter.
Als je sightseeing vakantie gepland, moet u de koppen naar londen te vliegen. Op dit moment, misschien minder regen, veel aangenamer klimaat dan thuis, en als we het juiste moment, dus ervaring, die door de manier om Zuid-Amerika te reizen. De grootste britse street parade te houden op het Notting Hill carnival, die twee dagen van exotische leven en kleur vul deze mooie stad londen.

De caribbean festival van de regio van londen worden elk jaar georganiseerd aan het einde van augustus. De carnaval is de populariteit groeit elk jaar tot anderhalf miljoen mensen komen hier uit alle hoeken van de wereld. Dit jaar, op 28 augustus start van de optocht van de kinderen is de parade die op maandag, augustus 29, dans, muziek carnaval te volgen. Het kleurrijke evenement was geweldig, pulserende caribische ritmes vergezeld van natuurlijk leven. De dansers, muzikanten en prima eten, ontmoeten, die nog niet eerder van gehoord.

Alle muziek in de hele stad We blijven een beetje in Engeland, waar een optocht met muziek festival, vinden we de zomer. De Worcester Muziek Festival dat sinds 2008 ieder jaar gehouden wordt in de stad op verschillende locaties: pubs, clubs, gemeenschapsgebouwen, platenzaken, kerken. Het doel was om hen geselen en te genieten van de live, originele, lokale muziek, art.

De festival organisatie voor meer dan twintig sponsors zullen worden bijgestaan door de opbrengst, en elk jaar worden er goede doelen zijn ook verschillende organisaties. Het organiseren van het werk wordt gedaan door vrijwilligers, het festival is een uitstekende gelegenheid voor de jonge talenten van de inleiding. Op de jaarlijkse bijeenkomst van de reeds grote formaties was geboren. De Worcester Muziek Festival dit jaar op September 16-18-die zal gehouden worden op, en, natuurlijk, gratis.

Gratis concerten in negen dagen in Wales

Gratis concerten in negen dagen in WalesIn wales, Monmouth Festival is een van de weinige gratis festivals, die gedurende verschillende dagen met een verscheidenheid van programma ‘ s ter vermaak van de bezoekers. Dit negen dagen durende evenement in de prachtige, historische sfeer van het welshe stadje monmouth in de plaats, en al sinds 1982, kunt u genieten van het publiek.

Wereldwijd voor, jaar na jaar meer en meer een bezoek aan het prachtige stadje. De performers tussen lokale en internationale kunstenaars die we kunnen vinden, en het genre is vrij gevarieerd: rock, pop, folk, jazz, ska, punk, klassiek. Het geval van het invoeren van er, maar is blij met de donaties, omdat ze overleven al meer dan dertig jaar. Het grote podium van elk jaar, de stad, naast de parkeerplaats te vinden, maar hier waren ook betrokken bij kerken, clubs, locaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *