De meest veelsoortige grootste concert de geschiedenis

De muziek heeft genoeg charme om zelfs de meest woeste wolf te kalmeren, stenen grootste te verzachten of zelfs de meest robuuste eik te buigen. Het is het voedsel voor onze ziel, voedt de geest net zoveel als boeken.Hoewel we dankzij het grote aantal apparaten dat momenteel beschikbaar is naar grootste concert onze favoriete groepen kunnen luisteren, is de beste manier om van muziek te genieten live. Iedereen herinnert zich hun eerste concert, rijden mijlen en kilometers om uiteindelijk uren voor onze idolen te staan.

Toch zijn dit de herinneringen die we het grootste concert

Als we terugkijken, zijn er veel groepen die ons hart hebben gestolen en die erin zijn geslaagd onze wildste kant te pakken. Wat zijn de meest gekke en meest geassisteerde concerten in de geschiedenis? Vandaag kom ik om te praten over die concerten die in de geschiedenis van de muziek zijn gevallen.In 1969 draaide de wereld nog grootste concert steeds rond de hippiebeweging. Het 3-daagse Woodstock-muziekfestival werd georganiseerd in de staat New York. Eenendertig artiesten werden uitgenodigd om deel te concert nemen aan het evenement, waaronder Jimi Hendrix, Santana, The Who, etc. Ongeveer 100.000 mensen hebben op het concert  gekampeerd. De grote meerderheid van het grootste concert publiek dat het concert bijwoonde, was onder de invloed van marihuana (onder andere drugs) en waarschijnlijk was dat een van de belangrijkste redenen waarom veel meisjes besloten naakt te dansen. Het evenement had een doorslaand succes en ongeveer 400.000 geregistreerde mensen.Steve Wozniak is een van de mede-oprichters van Apple en wilde iets teruggeven aan de gemeenschap om hem rijk te maken buiten zijn wildste dromen. In 1982 en 1983 organiseerde hij grootste het United States Festival, een muzikale en technologische orgie van alle denkbare stijlen.

Het evenement vond plaats tussen 28 en 30 mei

Meer dan 670.000 mensen genoten van geweldige artiesten uit die tijd, zoals Scorpions, U2, David Bowie, etc.De tweede dag van het festival moesten groepen zoals Ozzy Osbourne, Judas Priest en Triumph het podium op en sinds die dag wordt US Festival door sommigen beschouwd als het grootste concert beste metalconcert in de geschiedenis en werd het bekend als het USA Festival. UU. “Heavy Metal Sunday” Het was het eerste openluchtfestival in de voormalige Sovjet-Unie, met name in Tushino Arfield, Rusland. Met de commotie veroorzaakt door een mislukte militaire coup die probeerde het communistische regime in Rusland te herstellen, werd Monsters of Rock grootste opgeschort vanwege de vele concert incidenten die zich voordeden. Met een menselijk tij en een van de beste uitvoeringen van Metallica live, overgegeven het Russische vliegveld aan de voeten van Metallica in een moment van interactie met de groep grootste concert zelf schreeuwen “Die!”. In dat concert waren meer dan 1,6 miljoen mensen geregistreerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *